close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
12 am - 8:30 pm
Saturday
12 am - 8:30 pm
Sunday
12 am - 8: 30 pm
 
Tel: 423.266.1121
Email: sales@goodresto.com
 

Hej, jeg er Adrian

Jeg kommer oprindeligt fra Rumænien, men har boet i Danmark siden 2017, da jeg studerede ”Hospitality and tourism” i Aalborg. Siden dengang har jeg vidst, at det var i dette land jeg ville bo.

Jeg flyttede sidenhen til Aarhus, hvor jeg læste ”Innovation and entrepreneurship”. Efter at have boet i Aarhus et par år, tog livet mig til Ringkøbing, hvor jeg har slået mig ned med min kæreste.

Hos Dodo bliver ikke som en almindelig restaurant, men en spiseoplevelse i en anderledes og hyggelig atmosfære. Maden bliver med inspiration fra det rumænske køkken, som har noget helt særligt at byde på. Der vil selvfølgelig også være lækre rumænske kvalitetsvine.

Vores vine er udelukkende fra Rumænien. Vinene er importeret af Drikula Vin, som jeg startede i 2020 ud fra en passion for gode vine, men også for at være ambassadør for rumænske vine i Danmark.

Rumænien har en gammel vintradition der går mere end 2500  år tilbage, de har derudover et perfekt klima og en næringsrig jord til at dyrke druerne.

Rumænske vin vinder hvert år flere og flere priser ved de mest prestigefyldte vinkonkurrencer, derfor er det vigtigt for mig at danskerne også kan få fornøjelsen af de lækre smagsfyldte vine.

0e32ed79-c881-4ef2-a62a-42ab5295c163

Navnet Dodo har en helt speciel betydning for mig. Det er kælenavnet på hende, der inspirerede mig til at flytte til Danmark. Dodo var matematik-tutor og har hjulpet mange, inklusiv mig selv, med at forstå matematikken. Hun var et ekstremt intelligent menneske, et medlem af MENSA, der arbejdede som forsker for et hospital i Bukarest.

Dodos drøm var at flytte til Danmark og starte en lille rumænsk restaurant, når hun gik på pension. Dodo gik desværre bort alt for tidligt og får ikke set denne drøm komme til live. Så Dodo, dettte er til dig!

Created with love by EnovaThemes